Де у Києві святкувати День закоханих?

Французький сніданок? Вечеря у фешенебельному готелі? А може страва власного приготування для коханого? Ви ще маєте час зробити свій вибір.

Tres Francais / Tres Branche

«Наша місія – привчати нашу публіку до святкових сніданків», – розповідає керуючий партнер та власниця мережі ресторанів Famille Tres Francais Наталя Невядомська. Саме тому 14-го лютого у Tres Francais на Костьольній та у Tres Branche на Золотих Воротах, окрім вечірнього частування закоханих пар, є ще й частування ранкове. В меню спеціально розробленого сніданку входить скрембл з свіжою спаржею або ж яйця-кокот з беконом чи лососем. В якості десерту – малинове різотто неймовірно вишуканого рожевого відтінку, котре до того ж не є приторним. Як комплімент – 2 келихи Кір Рояля та амісбуш (частування від шефа). Власне, по-французьки затишна атмосфера, котра панує у цих закладах сприяє романтичним почуттям – завітавши сюди, зрозумієте, про що я. За словами Наталі Невядомської, деякі гості, що зустрілись саме тут, пізніше одружились. Також є пари, котрі постійно відзначають річницю стосунків святковою вечерею, бронюючи тут виключно свій улюблений столик.

Бронювання столиків та додаткова інформація Tres Branche: 044 278 6125, Tres Francais: 044 279 7771

BEEF meat & wine

Пропозиція цього закладу до Дня Валентина називається wow-barman-effect. Це мікро-курси барменів, на яких чоловік може навчитись приготуванню кількох коктейлів, а також іншим барменським фокусам, аби продемонструвати ці навики коханій під час романтичної вечері у BEEF meat & wine. Що для цього потрібно? Лише знайти трохи часу перед подією. «Кількох годин для підготовки цілком достатньо», – зазначає Еля Михайленко, барменеджер ресторану. «Які коктейлі готувати – це обирає сам гість серед 62 міксів з нашого меню», – так описують тут це нововведення. До речі, додатково можна замовити фото- та відеозйомку події. Таке задоволення коштує 269 гривень, а з часом послугу можна буде замовити у будь-який інший день після свята.

Бронювання столиків та додаткова інформація: 094 928 9804. Замовлення послуги wow-barman-effect: 044 384-28-04

Comme il faut в InterContinental Kyiv

У ресторані цього київського 5-зіркового готелю чаклує харизматичний французький шеф Стефан Вайттинадан, котрий співпрацював з легендарними Аленом Дюкасом та Жоелем Робюшоном, гігантами гастрономічної думки нашого часу. До Дня всіх закоханих месьє Вайттинадан вигадав меню з 5-ти страв, котре буде подаватись лише кілька годин ввечері 14-го лютого. Він називає його екзотичним, а також сповненим афродизіаків. Кожна страва має два центральних компоненти, які зазвичай не поєднуються, однак у цього француза такий мікс смакує на мільйон. Наприклад, в якості антре – фуа-гра з вугром плюс карамелізований ананас та унагі, або гравлакс з устрицями під шафрановим соусом, далі – качина грудинка з каштановим кремом муслін, шоколадне серце з мусом з маракуйї та полуничним морозивом, а Trou Normand modern (яблучний сорбет з Кальвадосом) взагалі буде подаватись у вигляді коктейлю.

Говорячи про свій власний День Валентина, шеф на секунду замислюється і каже, що ще не думав про меню для дружини, проте хоче, щоб це було «щось солодке та приправлене спеціями, але водночас негостре та в жодному разі не кисле».

Бронювання та додаткова інформація: +38 044 219 1919

Al Faro

Святкування Дня Валентина у цьому ресторані, назва якого з італійської перекладається як «маяк», оцінять романтичні особи. Чого варта лише головна зала закладу круглої форми із великими вікнами, зайшовши туди, ти наче потрапляєш у казку серед метушні великого міста. За словами менеджерів ресторану, Al Faro дуже подобається дівчатам. Цієї неділі тут будуть звучати мелодії Поля Моріа та Адель у фортепіанній версії, а в якості антуражу: пелюстки троянд та багато свічок – класична картинка, котра вимальовується в уяві, коли чуєш слова «романтичний вечір». Радимо звернути увагу на нові страви зимового сезону: філе оленини та карпаччо з восьминога. А на десерт тут пропонують каву з шістьма міні-десертами: смородиновим макарон, міні-профітролем, тірамісу, маршмелоу з фісташками, малиновим мармеладом та лимонним тартом. Кожна пара отримає по келиху ігристого та декілька шоколадних трюфелів як комплімент від шефа.

Бронювання столиків та додаткова інформація: 098 114 3300


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Ювелірний дім SOVA презентує святкову колекцію прикрас, натхнену...


Читайте також
Популярні матеріали