5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною

Лайфхаки, що доведуть смак великодньої випічки до досконалості

Навіть якщо ви маєте перевірений або отриманий у спадок рецепт паски, можна трішечки урізноманітнити великоднє меню. Ми зібрали секрети, які подружаться з будь-яким рецептом і абсолютно будь-яким тістом.

паска рецепт 2025

5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною

1. Якщо у вас є настоянка шафрану, додайте в тісто половину чайної ложки — це зробить паску яскравою. Також дуже збагатить смак паски цедра апельсина чи лимона.

2. Для більш насиченого смаку сухофрукти можна попередньо замочити в хересі, ромі або коньяку. Що більше часу проведуть сухофрукти в алкоголі, то смачнішими вони будуть у великодній пасочці.

3. Перед випіканням відкиньте вологі сухофрукти на друшляк, а потім легенько обваляйте в борошні, щоб вони краще розподілилися в тісті.

4. Щоб додати пікантності смаку, ще теплу паску можна просочити хересом, ромом або коньяком. Для цього візьміть шприц із великою голкою та впорскуйте алкоголь дуже повільно, даючи рідині гарненько розподілитися всередині м`якоті.

5. Спробуйте приготувати великодню паску зі шматочками чорного або молочного шоколаду: просто поріжте кожен квадратик на чотири частинки та додайте в тісто. Така пасочка особливо сподобається дітям.


Реклама

Популярні матеріали

Хустина — головний аксесуар цього літа, який виділить навіть...


Як вгамувати тремтіння тіла після сильного переляку: 3 техніки...


Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта в парних образах завітали на...


Читайте також
Популярні матеріали