Навіть якщо ви маєте перевірений або отриманий у спадок рецепт паски, можна трішечки урізноманітнити великоднє меню. Ми зібрали секрети, які подружаться з будь-яким рецептом і абсолютно будь-яким тістом.
5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною
1. Якщо у вас є настоянка шафрану, додайте в тісто половину чайної ложки — це зробить паску яскравою. Також дуже збагатить смак паски цедра апельсина чи лимона.
2. Для більш насиченого смаку сухофрукти можна попередньо замочити в хересі, ромі або коньяку. Що більше часу проведуть сухофрукти в алкоголі, то смачнішими вони будуть у великодній пасочці.
3. Перед випіканням відкиньте вологі сухофрукти на друшляк, а потім легенько обваляйте в борошні, щоб вони краще розподілилися в тісті.
4. Щоб додати пікантності смаку, ще теплу паску можна просочити хересом, ромом або коньяком. Для цього візьміть шприц із великою голкою та впорскуйте алкоголь дуже повільно, даючи рідині гарненько розподілитися всередині м`якоті.
5. Спробуйте приготувати великодню паску зі шматочками чорного або молочного шоколаду: просто поріжте кожен квадратик на чотири частинки та додайте в тісто. Така пасочка особливо сподобається дітям.