Massimo Gelarty став першим українським виробником крафтового морозива, який створив лінійку морозива для італійського дому моди. Італійський бренд стрітвір-одягу преміумкласу Off-White запросив Massimo Gelarty створити для нього лінійку морозива на честь нової колекції осінь-зима 2023-2024 — до неї увійшли чотири тропічні смаки морозива, родзинкою і головним акцентом якої став сорбет із червоного кактуса.
Унікальну лінійку морозива Off-White від Gelarty представили 29-30 липня в рамках презентації нової колекції кросівок exclusive Ukrainian edition із зіпами Kyiv у бутику Off-White на Заньковецької, 4. «Модний» десерт скуштували понад 300 гостей, серед яких ресторатор Євген Таллер, стиліст Рост Дікой, співзасновник Tkachenko & Myroniuk Marketing Agency Віталій Ткаченко і не тільки.
«Мені хотілося здивувати. Дивувати (і дивуватись, до речі, теж) я вмію. За час існування Gelarty я приготував понад 400 рецептів морозива, серед них — найнеймовірніші смаки та комбінації. Рецепти морозива 17-19 століть, морозиво з копченого лосося з червоною ікрою і кропом, морозиво з курки гриль з манговим конфітюром, морозиво з фуа-грою з карамелізованою цибулею, з пармезану та інжиром, з чаю масала з сицилійським апельсином... Навіть Гаріка Корогодського зміг здивувати, як мені здається, хоча це було непросто — на відкритті Gelarty у DreamTown готували з ним морозиво з хрону, журавлини та самогону. Здивувати глобал офіс Off-White було справою честі. Я давно хотів зробити морозиво з червоного кактуса, і лінійка для Off-White здалась мені достойною нагодою для цього. Вийшов дуже крутий pop-up Gelarty & Off-White. І червоний кактус здивував. Навіть мене», — прокоментував колаборацію Массімо Джеларті.
Морозиво Massimo Gelarty входить до топу найсмачніших джелато у світі: у 2018 році на Міжнародному Чемпіонаті авторського морозива у Ріміні українська команда на чолі з Massimo Gelarty першою і єдиною із пострадянського простору була акредитована для участі та вийшла у фінал, увійшовши до топ-10 найкращих джелатерій. В закладах Gelarty можна спробувати більше сотні актуальних рецептів морозива: в Gelarty ice cream studio & restaurant — єдиному в Україні ресторані морозива — всі страви (закуски, салати, пасти, супи, м`ясо, риба) подаються із гастрономічним морозивом, яке готують просто перед гостем за допомогою міксерів та рідкого азоту; а в Gelarty café glacé можна спробувати 84 види морозива та 26 видів кави.
«Морозиво Massimo Gelarty — це лабораторія фантазії. Ви не повірите, але ми робимо з морозива суші, роли, бургери, шедевральні десерти та піцу, доповнюємо ним салати, закуски, перші та основні страви! Мадагаскарська ваніль, трюфель, кунжут, чай масалу, маскарпоне з йогуртом — нехай ваша голова йде обертом від цих смаків, нехай вони сняться вам, нехай діти просять на день народження тільки морозиво Gelarty», — каже засновник бренду Массімо Джеларті.
Окрім ресторанів, морозиво Massimo Gelarty також можна знайти у близько 300 точках продажу по всій Україні. Для створення морозива бренд використовує виключно натуральні інгредієнти, у складі немає синтетичних ароматизаторів, барвників та емульгаторів.