Культовий B Boutique Bar 11 травня знову відчинив свої двері для мешканців та гостей столиці.
Заснований Сергієм Гусовським у 2008 році, бутик-бар Biancoro став улюбленим місцем для обіду або вечірніх коктейлів у центрі Києва. У 2020 році заклад реконструювали під керівництвом команди Марії Жуковської. Під час реновації в інтер`єр інтегрували ідеї італійського дизайнера Доменіко Арнальді.
З початку повномасштабної війни заклад припинив свою роботу. І сьогодні, через 2 роки, культовий B Boutique Bar знову відчинив свої двері завдяки колаборації Марії Жуковської з Наталією Листопад та її чоловіком, бренд-шефом Сергієм Листопадом. Це другий заклад подружжя: два роки тому вони разом із партнером відкрили кафе Cou Cou на Липках.
В основі ідеї партнерства простий постулат: «Києву потрібен Biancoro як фрагмент нормального життя, опора, яскраві та приємні спогади з минулого».
Сергій представив авторське меню, додавши барв до смакової палітри: «Ми зберегли вектор до середземноморської кухні, але додали нотки південно-східної Азії. Азійські продукти чудово вписуються в меню європейського ресторану. В меню представлені перепілка, фарширована мусом із двох птахів з білими грибами, подана на гнізді з картоплі фрі, або стейк з язика з соусом фо бо та овочами гриль».
Шеф-кухарем закладу став Іван Шрамко. В новому сезоні B Boutique Bar робить ставку на сніданки, відчиняючи двері для відвідувачів з 10-ї ранку. Зокрема, заклад пропонує ліниві вареники з вишневим киселем та повітряною сметаною або революційний сухий сніданок з круасанів з густим молоком та ягодами. Коктейльну карту B Boutique Bar також доповнили авторськими міксами.
Дизайнери освіжили відомий білий інтер`єр повітряними фалдами й балдахінами –– зробили алюзію на приморський курорт і спробували знайти безтурботність серед великого міста. На терасі створили сад пряних трав, щоб гості могли насолоджуватися ароматами природи в спекотні дні.