Наймодніша довжина спідниць і суконь сезону осінь-зима 2023/24

Вона буквально захопила подіуми

Останні декілька сезонів ми спостерігали відчайдушне протистояння міні та максі. Вони боролися за місце на подіумі кожного дизайнера та у шафі кожної фешіоніста. Однак обрати між ними багатьом так і не вдалося. Рішення було настільки складним, що деякі бренди навіть почали пропонувати асиметрію — для тих, хто все ніяк не визначиться. І не встигли ми оговтатися від цієї боротьби, як на арену вийшла нова актуальна довжина — до коліна.

Небагатьом трендам вдається так «гучно» увірватися в модний сезон. Bottega Veneta, Gucci, Chanel, Saint Laurent та один із головних трендсетерів останніх років Miu Miu — її показували ледь не всі бренди. Вона з’являлася у ділових образах із жакетом і світлим верхом, які ви легко адаптуєте до своїх офісних буднів; у парі з новим цікавим стилістичним прийомом — резинка колготок, що виглядає з-під спідниці; з елегантними поясами на талії; у монохромних аутфітах, які подовжують силует; з відкритим взуттям і ботфортами, які заходять під поділ, тощо.

Водночас довжина до коліна — далеко не найлегший у стилізації елемент. Неправильно підібрана модель і доповнення до неї можуть зробити аутфіт негармонійним і зіпсувати будь-яку фігуру.

Сьогодні ми пропонуємо вам розглянути, як і з чим радять носити спідниці та сукні до коліна найвідоміші світові бренди.

Miu Miu

Saint Laurent

Chanel

Gucci

Bottega Veneta

Lanvin

Burberry


Реклама

Популярні матеріали

Знайомтеся, Олександр «Терен» — український ветеран та новий...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Міуччі Прада — 75!


Читайте також
Стиль життя / Блог стиль життя

«Розвантажувальний» поп-ап спейс в Unit City

Популярні матеріали