Розкіш і вічна класика: колекція Valentino Couture осінь-зима 2023/24

Новий погляд на високу моду

5 липня в рамках Тижня високої моди відбувся показ Valentino Couture осінь-зима 2023/24 — локацією для модного дійства став замок Шато-де-Шантійї. Замок 16-го століття, розташований неподалік від Парижа, колись належав одній з найстаріших і найвідоміших родин Франції — Монморансі. Після того, як він був зруйнований під час Французької революції, сім`я відбудувала його як художній музей, який став ідеальним полотном для П’єрпаоло Піччолі, що змінив напрямок діяльності Valentino. Це місце довело, що зміни, які пронизують всю колекцію, можуть бути такими ж прекрасними, як і те, що було до них, а в деяких випадках — навіть кращими.

Образи з нової колекції французького Модного дому, продемонстровані на подіумі, вирізнялися знаковими подолами до підлоги, а також більш динамічним і утилітарним поглядом на чітку класику, зокрема, на білу сорочку. Показ відкрила Кая Гербер — модель була одягнута у білу сорочку оверсайз і джинси, виконані з шовкового ґазару, розшитого перламутровими бусинами, які розфарбували у 80 відтінків індиго. Вбрання доповнили сережки-люстри й туфлі на підборах kitten heels.

Тон було задано: Піччолі використовував найвеличніші фони для показу колекції, в якій висота тону змінювалася з кожним образом — від стриманого до розкішного, і навпаки. Ще один мінімалістичний образ, який викликав захоплення у публіки,  включав пару вінтажних джинсів Levi`s 501, вкритих позолоченою вишивкою, вдягнутих з білим шовковим боді з вирізом на спині. З аксесуарів в очі впадали масивні сережки-люстри — як доказ того, що у новому сезоні ми не поспішатимемо повертатися до мінімалізму. Та в образах, попри всю їхню розкіш, переважали простота та чисті форми — переважно не притаманні високій моді та такі бажані у нашому динамічному світі. Найкращі образи з подіуму — в нашій фотодобірці.

За матеріалами: ELLE UK


Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали