Вічність краси природи в колекції KSENIASCHNAIDER FW 2024/25

Природа завжди перемагає

Українські бренди продовжують підкорювати світ своїми унікальними дизайнами. Так, на Тижні моди в Копенгагені дебютував KSENIASCHNAIDER зі своєю колекцією осінь-зима — 2024/25. Презентація лінійки відбулася в межах ініціативи Support Ukrainian Fashion від Ukrainian Fashion Week та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Колекція, яка має назву Nature Always Wins («Природа завжди перемагає»), покликана переосмислити звичні нам модні наративи. Надихаючись нестримною силою природи, дизайнерка бренду Ксенія Шнайдер відтворила лінійку, яка гармонійно поєднує високу моду та красу природного світу і презентує вироби з глибокою історією. Перед нами постали речі зі світлого й темного деніму, сукні з драпіруванням, картаті бомбери та яскраві топи й сорочки, що за кольорами нагадують теплий захід сонця. 

«З колекцією осінь-зима — 2024/25 ми прагнемо відзначити вічність краси природи. Я була свідком того, як війна руйнує землю, знищує все живе навколо і як природа долає це, а навесні на мінних полях проростають квіти. Кожен стібок, кожен відтінок шепочуть про стійкість природного світу, оспівуючи його тиху силу й непохитну красу», — каже Ксенія Шнайдер.


Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали