Куркума — один із найпотужніших природних суперфудів, які люблять дієтологи, а також використовують у щоденному раціоні всі, хто дотримується принципів аюрведи.
Куркума корисна тим, що здатна прискорювати обмін речовин саме тоді, коли потрапляє в організм. Крім того, вона вважається надійним способом уникнути збільшення ваги після суворої дієти — хороші новини для тих, хто схуд і боїться знову погладшати.
Суперсила куркуми багато в чому залежить від того, як ви її п’єте.
Як правильно пити куркуму?
Пити куркуму слід так: на одну склянку теплої води (в ідеалі не більше 40–50 градусів) потрібно додати пів чайної ложки куркуми.
Крім того, куркуму можна додавати до овочевих та фруктових смузі, вівсянки, полби та салатів — таким чином, кожній із цих страв ви можете надати антиоксидантнх та омолоджувальних властивостей.