Місце японської філософії та динаміки міста: Sakebar by Nobu у Варшаві

У закладі можна спробувати традиційний японський напій

Уже зовсім скоро, 17 вересня, у готелі Nobu у Варшаві відбудеться відкриття нового закладу — Sakebar by Nobu. Тут відвідувачі зможуть спробувати як чисте японське саке, так і коктейлі на його основі. Щоб куштування напою було вдалим, варто поєднати як традиційні, так і модернізовані способи подачі алкоголю, стверджує генеральний менеджер готелю Стефан Бауер. 

Саке з’явилося ще 2000 років тому і глибоко вкорінилося в японській культурі. Вишуканого смаку цього напою досягають завдяки скрупульозній процедурі, яка включає полірування рису, далі його промивання, пропарювання, охолодження, бродіння, пресування, фільтрування та дозрівання самого алкоголю. Процес виробництва триває впродовж 20 днів і вимагає точності, спритності та дотримання стовідсоткової природності процесу.

Справжнє саке подають і в Sakebar by Nobu. Гості можуть скуштувати напій у традиційних глечиках масус та чирорі або ж обрати сучасні графини. Крім саке в меню також є фірмова коктейльна карта, до якої входить Hajikami Martini, створене з японського імбирного маринаду, та шампанське Yamato зі смаком лимонного чебрецю. На вечерю заклад пропонує тапаси — крокети із чорної тріски та васабі з вершковим соусом  — чи хвіст омара із заправкою із червоного перцю та окономіякі з пластівцями.

За дизайн нового бару відповідав дует архітекторів Jeske & Adamczyk. Вони поєднали японську традицію з динамічним варшавським життям — у залі на 55 місць створили ефемерну туманну атмосферу, до якої додали строгі структури. Центральним елементом цього простору стала велика барна стійка, яка вміщує до шести гостей.

Реклама

Популярні матеріали

Чому платина та лабораторне каміння — тренд на десятиліття


Інноваційна beauty-технологія, яка зробить шкіру досконалою...


Улюблені ритуали догляду за волоссям шеф-редакторки ELLE.UA...


Читайте також
Популярні матеріали