Зігріваємося: смачний рецепт какао з арахісовою пастою

Заряд бадьорості на цілий день!

Какао — безцінний продукт для всіх, хто хоче бути в тонусі. У прохолодні осінні дні воно творить чудеса з настроєм і бадьорить не гірше за каву. Найкращий ранковий рецепт для швидкого пробудження — це чашка какао на вашому улюбленому натуральному або рослинному молоці. Протеїни та глюкоза чудово пробуджують, а кофеїн у какао-бобах додає плюс сто до рівня енергії — те, що потрібно у похмурі будні!

Сьогодні готуємо дивовижно смачне какао з арахісовою пастою. Для однієї чашки знадобиться:

• какао-порошок — 2 ч. л.;

• молоко (коров’яче або рослинне) — 250 мл;

• цукор — до смаку;

• арахісова паста — 2 ч. л.

Спосіб приготування какао:

1. Візьміть невелику каструлю, налийте в неї молоко та поставте на плиту. Доведіть молоко до кипіння.

2. Після цього додайте в нього какао-порошок і цукор, добре перемішайте, щоб не було грудочок.

3. Варіть какао 4-5 хвилин, після чого зніміть з вогню і накрийте кришкою, щоб настоялося.

4. Налийте какао в чашку та додайте арахісову пасту, перемішайте до повного розчинення. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Ювелірний дім SOVA презентує святкову колекцію прикрас, натхнену...


Читайте також
Популярні матеріали