Зігріваємося: смачний рецепт какао з арахісовою пастою

Заряд бадьорості на цілий день!

Какао — безцінний продукт для всіх, хто хоче бути в тонусі. У прохолодні осінні дні воно творить чудеса з настроєм і бадьорить не гірше за каву. Найкращий ранковий рецепт для швидкого пробудження — це чашка какао на вашому улюбленому натуральному або рослинному молоці. Протеїни та глюкоза чудово пробуджують, а кофеїн у какао-бобах додає плюс сто до рівня енергії — те, що потрібно у похмурі будні!

Сьогодні готуємо дивовижно смачне какао з арахісовою пастою. Для однієї чашки знадобиться:

• какао-порошок — 2 ч. л.;

• молоко (коров’яче або рослинне) — 250 мл;

• цукор — до смаку;

• арахісова паста — 2 ч. л.

Спосіб приготування какао:

1. Візьміть невелику каструлю, налийте в неї молоко та поставте на плиту. Доведіть молоко до кипіння.

2. Після цього додайте в нього какао-порошок і цукор, добре перемішайте, щоб не було грудочок.

3. Варіть какао 4-5 хвилин, після чого зніміть з вогню і накрийте кришкою, щоб настоялося.

4. Налийте какао в чашку та додайте арахісову пасту, перемішайте до повного розчинення. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Що, як і коли їсти для схуднення без дієти?


Читайте також
Популярні матеріали