Як в Італії: рецепт курячих котлет з локшиною з цукіні

Готуємо з Євгеном Клопотенко

«Мені подобаються цукіні за їх смак і що готувати їх дуже швидко, хоч би яку страву ви придумали. Я експериментував з гарніром до соковитих курячих котлет і приготував локшину з цукіні. Вийшло дуже смачно, тому сміливо вам рекомендую»,—каже Євген Клопотенко.

Як приготувати курячі котлети з локшиною з цукіні

Інгредієнти:

500 г фаршу з курячої грудки

1 великий цукіні

3 ст. л. панірувальних сухарів

1 яйце

1 зубчик часнику

1 ст. л. соку лимона

2 ст. л. соняшникової олії (для смаження)

за смаком сіль та перець

Рецепт курячих котлет з локшиною з цукіні: покроковий рецепт

Візьміть 500 г курячого фаршу, посоліть, поперчіть, додайте в нього одне яйце та 3 ст. л. панірувальних сухарів. Добре перемішайте до однорідного стану. Змочіть руки водою або олією і скачайте з фаршу невеликі котлетки діаметром близько 2 див.

Обсмажте котлетки на сковороді з|із| 1 ст. л. олії до готовності. У них має з`явитися апетитна золотиста скоринка. Візьміть один великий цукіні або два маленькі, помийте і наріжте на тонкі смужки у вигляді локшини за допомогою спеціальної овочерізки. 

Розігрійте сковорідку зі олією і обсмажте один зубчик часнику, порізаний тонкими слайсами, протягом 30 секунд. Додайте локшину ізцукінії обсмажуйте її ще 30-40 секунд, періодично помішуючи.

Додайте сік лимона, перемішайте та приберіть з вогню. Відразу викладіть локшину цукініної тарілки, щоб вона не продовжувала готуватися в гарячій сковорідці. Подавайте з курячими котлетками.

 


Реклама

Популярні матеріали

Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


Анджеліна Джолі вперше за три роки вийшла на червону доріжку в...


Чорна п’ятниця: які знижки пропонують українські модні бренди...


Читайте також
Популярні матеріали