Україна вперше отримала визнання від престижного кулінарного ордену Франції

Юрій Ковриженко став першим українським шеф-кухарем, якого прийняли до кулінарного ордену Disciples Escoffier International.

Отримати визнання Disciples Escoffier International для Юрія надзвичайно хвилююче. Це не тільки персональна відзнака, а й нові можливості для розвитку професійної кулінарної спільноти в Україні. 

Шеф – знаний амбасадор української кухні в світі. Займається кулінарною дипломатією при підтримці Посольств та МЗС України. Юрій є лавреатом Global Chef Awards 2017 в Сінгапурі, а у 2019 році його відзначив Червоний гід Мішлен – у форматі інтерв’ю, яке прикрасило фото його молекулярного борщу. 

«Відтепер Україна має право відкрити власну філію Disciples Escoffier, що вже заплановано на весну 2022 року. Це допоможе Україні посісти видатне місце у світовій гастрономії», – коментує Юрій Ковриженко.

У світі високої кухні Disciples Escoffier International є найстаршим кулінарним орденом Франції. Він створений у 1954 році учнями видатного шефа Жоржа Огюста Ескоф’є. Ескоф’є зробив справжню революцію в організації ресторанів при готелях за підтримки Цезара Рітца, легендарного засновника мережі готелів Ritz. З його ім`ям пов`язане відкриття ресторанів у вишуканих готелях Лондона, Рима, Нью-Йорка. При готелі The Ritz Paris на сьогодні діє одна з найпрестижніших кулінарних шкіл для професіоналів, яку названо на честь Ескоф’є.
 

Реклама

Популярні матеріали

Прихований тягар старшої доньки


25 актуальних образів із джинсами, які необхідно повторити цього...


Меган Маркл дебютувала на Паризькому тижні моди одразу у двох...


Читайте також
Популярні матеріали