Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується, і його новий випуск присвячений потофе (французькою — pot-a-feu) — вишуканій та ароматній страві французької кухні.
Готуватиме цього разу Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle. Він подаватиме страву на ексклюзивному посуді VIRA Concept від Марії Дідковської — засновниці Citronelle.
Інгредієнти для потофе:
Мʼясо кролика
Олія білого трюфеля
Савойська капуста
Фенхель
Цукіні
Морква
Корінь селери
Цибуля
Цибуля порей
Шпинат
Амандін (картопля)
Вершкове масло
Вершки
Гірчиця
Біле вино
Покроковий рецепт та секрети приготування від шефа — у відео. Всі інгредієнти для цієї страви ви знайдете в маркетах WINETIME. Нехай кожен шматочок дарує задоволення!