«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом потофе

Покроковий відеорецепт французької страви

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується, і його новий випуск присвячений потофе (французькою — pot-a-feu) — вишуканій та ароматній страві французької кухні.

Готуватиме цього разу Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle. Він подаватиме страву на ексклюзивному посуді VIRA Concept від Марії Дідковської — засновниці Citronelle.

Рецепт потофе

Інгредієнти для потофе:

Мʼясо кролика

Олія білого трюфеля

Савойська капуста

Фенхель

Цукіні

Морква

Корінь селери

Цибуля

Цибуля порей

Шпинат

Амандін (картопля)

Вершкове масло

Вершки

Гірчиця

Біле вино

Покроковий рецепт та секрети приготування від шефа — у відео. Всі інгредієнти для цієї страви ви знайдете в маркетах WINETIME. Нехай кожен шматочок дарує задоволення!


Реклама

Популярні матеріали

Тиха розкіш Аліканте: повний гід найзатишнішим курортом Іспанії...


Aromateque представляє новий аромат від Maison Francis...


5 книжок, які обовʼязково потрібно взяти в літню відпустку


Читайте також
Популярні матеріали