«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Олена Жаботинська ділиться фірмовим рецептом курячого бульйону

Відеорецепт від бренд-шефа ресторанної компанії в Івано-Франківську

У гастрономічному проєкті «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжують з`являтися найцікавіші кулінари України. Сьогодні готуватиме Олена Жаботинська — бренд-шеф ресторанної компанії «23 ресторани» в Івано-Франківську. Як завжди, працюватиме на кухні GAGGENAU. 

Олена підготувала курячий бульйон із пастою орзо, овочевим кремом, в`яленими томатами та куркою. Ця легка та поживна страва однаково сподобається всім.

Інгредієнти для приготування:

Курка для бульйону

Філе куряче 

Паста орзо  

Соус Песто  

Томати в’ялені

Цибуля

Морква

Корінь селери

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали