Телячий шашлик у гранатовому соку: простий рецепт

Незамінна страва для пікніка

«У чому тільки не маринують м`ясо для шашлику — і у вині, і у пиві, і у мінеральній воді. Напевно, кожен із цих рецептів по-своєму хороший, але я маю для вас ще один варіант маринаду. Я пропоную приготувати шашлик у гранатовому соку — ніжний, соковитий та напрочуд смачний», — радить Євген Клопотенко.

Як приготувати шашлик телячий в гранатовому соку

Інгредієнти:

1 кг телятини (зашийок або лопатка)

400 мл гранатового соку (свіжовичавленого)

300 г цибулі

до смаку сіль та перець

Телячий шашлик у гранатовому соку: покроковий рецепт

Телятину зачистіть від жиру та плівок і наріжте на невеликі шматочки (2-3 сантиметри). Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть у миску м`ясо та цибулю, посоліть і поперчіть.

Залийте м`ясо гранатовим соком і залиште на півтори години за кімнатної температури.

Нанижіть на шампури та смажте на мангалі до готовності (близько 10 хвилин), постійно перевертаючи.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали