Телячий шашлик у гранатовому соку: простий рецепт

Незамінна страва для пікніка

«У чому тільки не маринують м`ясо для шашлику — і у вині, і у пиві, і у мінеральній воді. Напевно, кожен із цих рецептів по-своєму хороший, але я маю для вас ще один варіант маринаду. Я пропоную приготувати шашлик у гранатовому соку — ніжний, соковитий та напрочуд смачний», — радить Євген Клопотенко.

Як приготувати шашлик телячий в гранатовому соку

Інгредієнти:

1 кг телятини (зашийок або лопатка)

400 мл гранатового соку (свіжовичавленого)

300 г цибулі

до смаку сіль та перець

Телячий шашлик у гранатовому соку: покроковий рецепт

Телятину зачистіть від жиру та плівок і наріжте на невеликі шматочки (2-3 сантиметри). Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть у миску м`ясо та цибулю, посоліть і поперчіть.

Залийте м`ясо гранатовим соком і залиште на півтори години за кімнатної температури.

Нанижіть на шампури та смажте на мангалі до готовності (близько 10 хвилин), постійно перевертаючи.


Реклама

Популярні матеріали

Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Що, як і коли їсти для схуднення без дієти?


Читайте також
Популярні матеріали