Літо — сезон фруктових смузі, які можна пити на сніданок, а також використовувати як перекус. Якщо додати до готового смузі кілька кубиків льоду, він перетвориться на прохолодний напій, який чудово освіжає у спеку. Сьогодні готуємо смузі з головною героїнею літніх десертів — полуницею, з додаванням банана та лохини.
Інгредієнти для фруктового смузі:
1 склянка будь-якого рослинного чи звичайного молока;
1/2 склянки грецького йогурту без добавок;
1 склянка свіжої полуниці;
1/2 склянки лохини;
1/2 банана;
1 ст. л. меду;
1/2 ч. л. ванільного екстракту чи ваніліну.
Готуємо смузі: покроковий рецепт
Фрукти помити, очистити від листя і шкірок і нарізати великими шматками.
Усі продукти відправити у спеціальну чашу блендера, добре перемішати та збити. Можна ненадовго поставити в холодильник, щоб остудити.
Перед подачею прикрасити готовий смузі свіжими ягодами, подрібненими горіхами кеш’ю та листочками свіжої м’яти.