Смачний вальдорфський салат з куркою, горіхами та яблуками

Справжнє джерело вітамінів!

«Цей салат — просто джерело вітамінів. До того ж крім традиційних інгредієнтів я вирішив додати в нього трохи яскравої та кислої обліпихи, а замість майонезу заправив його сумішшю сметани та гірчиці. Вийшло просто чудово!», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати вальдорфський салат з куркою

Інгредієнти:

200 г курки (філе)

2 стебла селери

1 яблуко (червоне)

1 яблуко (зелене)

150 г міксу салатів

20 г обліпихи (можна брати заморожену)

30 г волоських горіхів

1 ст. л. гірчиці

2 ст. л. сметани

1 ст. л. соняшникової олії (для смаження)

Сіль та перець до смаку

Вальдорфський салат з куркою: покроковий рецепт

Куряче філе ріжемо на невеликі тонкі шматочки, солимо, перчимо та обсмажуємо до золотистої скоринки на сковорідці з олією.

Яблука миємо, видаляємо серцевини та ріжемо невеликими шматочками. Стебла селери ріжемо товстими шматочками, щоб вони добре відчувалися в салаті. Для соусу змішуємо гірчицю і сметану.

У салатнику змішуємо мікс салатів, яблука, селеру, обліпиху і волоські горіхи. Додаємо курку і соус, перемішуємо і подаємо. При подачі додаємо до смаку сіль, перець і ще трохи горіхів і ягід обліпихи.


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали