Смачний вальдорфський салат з куркою, горіхами та яблуками

Справжнє джерело вітамінів!

«Цей салат — просто джерело вітамінів. До того ж крім традиційних інгредієнтів я вирішив додати в нього трохи яскравої та кислої обліпихи, а замість майонезу заправив його сумішшю сметани та гірчиці. Вийшло просто чудово!», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати вальдорфський салат з куркою

Інгредієнти:

200 г курки (філе)

2 стебла селери

1 яблуко (червоне)

1 яблуко (зелене)

150 г міксу салатів

20 г обліпихи (можна брати заморожену)

30 г волоських горіхів

1 ст. л. гірчиці

2 ст. л. сметани

1 ст. л. соняшникової олії (для смаження)

Сіль та перець до смаку

Вальдорфський салат з куркою: покроковий рецепт

Куряче філе ріжемо на невеликі тонкі шматочки, солимо, перчимо та обсмажуємо до золотистої скоринки на сковорідці з олією.

Яблука миємо, видаляємо серцевини та ріжемо невеликими шматочками. Стебла селери ріжемо товстими шматочками, щоб вони добре відчувалися в салаті. Для соусу змішуємо гірчицю і сметану.

У салатнику змішуємо мікс салатів, яблука, селеру, обліпиху і волоські горіхи. Додаємо курку і соус, перемішуємо і подаємо. При подачі додаємо до смаку сіль, перець і ще трохи горіхів і ягід обліпихи.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали