Пісне меню: готуємо смачне печиво

Як приготувати смачний десерт без масла та яєць?

Печиво з цільнозернового борошна

Універсальний варіант і для дорослих, і для маленьких дітей.

Для приготування пісного десерту взяти:

240 г цільнозернового борошна;

¼ ч. л. порошку для випічки;

¼ ч. л. соди;

¼ ч. л. солі;

1 ст. л. меду;

0,5 ст. води;

3 ст. л. оливкової олії (можна взяти олію волоського горіха, або з гарбузового насіння).

постная выпечка

Змішати сухі інгредієнти, додати вологі. Перемішати до однорідності. Можна додати обсмажені вівсяні пластівці, подрібнені горіхи, козинаки, цедру цитрусових, ізюм, мак, насіння льону — словом, все, чим вам захочеться похрумати. Дати тісту постояти 10‒15 хв. Розкачати тісто товщиною 3‒4 мм та вирізати печиво.

Випікати при 180° 10‒15 хв., встановивши деко у верхній частині духовки.

Смачного та легкого вам посту!

 

 

 


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали