MUST-VISIT: ПУТІВНИК НАЙБІЛЬШ НЕЗВИЧАЙНИМИ...

КАК ПОДГОТОВИТЬ КОЖУ РУК И НОГ К СЕЗОНУ БОСОНОЖЕК...

BAFTA 2021: САМЫЕ КРАСИВЫЕ НАРЯДЫ И ГОСТИ НА...

5 НОВИХ СЕРІАЛІВ, ЯКІ НЕЩОДАВНО НАС ВРАЗИЛИ...

ЧТО ПРОИСХОДИТ С ТЕЛОМ, КОГДА ВЫ ЕДИТЕ НА НОЧЬ?...

Пісне меню: готуємо смачне печиво

Як приготувати смачний десерт без масла та яєць?

Рейтинг статьи / 0
3 5 5

Печиво з цільнозернового борошна

Універсальний варіант і для дорослих, і для маленьких дітей.

Для приготування пісного десерту взяти:

240 г цільнозернового борошна;

¼ ч. л. порошку для випічки;

¼ ч. л. соди;

¼ ч. л. солі;

1 ст. л. меду;

0,5 ст. води;

3 ст. л. оливкової олії (можна взяти олію волоського горіха, або з гарбузового насіння).

постная выпечка

Змішати сухі інгредієнти, додати вологі. Перемішати до однорідності. Можна додати обсмажені вівсяні пластівці, подрібнені горіхи, козинаки, цедру цитрусових, ізюм, мак, насіння льону — словом, все, чим вам захочеться похрумати. Дати тісту постояти 10‒15 хв. Розкачати тісто товщиною 3‒4 мм та вирізати печиво.

Випікати при 180° 10‒15 хв., встановивши деко у верхній частині духовки.

Смачного та легкого вам посту!

 

 

 

Must-visit: путівник найбільш незвичайними готелями Австрії

Как подготовить кожу рук и ног к сезону босоножек и открытых платьев

Картофельно-рыбная запеканка: простой рецепт

Идеально для дождливой погоды: Роузи Хантингтон-Уайтли в красном кожаном плаще

5 модних фільмів для любителів вінтажних образів

Леди в красном: королева Летиция в безупречном брючном костюме