«Поки що всі рецепти в блозі ну дуже прості, на більш витончені зараз немає сил. На фото — пиріг з персиками, але у вас може бути з яблуками, сливами, нектаринами», — говорить українська фудблогерка Яна Станішевська.
Нам потрібно:
3 персики
сік 1/3 лимона
по 75 г цукру та масла
1 пласт листкового тіста
Готуємо пиріг:
Персики нарізаємо дольками. Цукор викладаємо на пательню та чекаємо, доки він почне розплавлятися, потім вмішуємо масло та сік лимона.
Виливаємо на дно форми (не роз’ємної) нашу карамель, викладаємо поверх персики та щільно накриваємо тістом (тісто має бути м’яке, не заморожене).
Випікаємо приблизно 25 хвилин за 190°C. Готово!