Нереально смачний солоний тарт із грушею

Готуємо десерт із фудблогеркою Яною Станішевською

Серпень — сезон груш. Із цього приводу готуємо дуже смачний солоний тарт із грушею. Українська фудблогерка Яна Станішевська поділилася супершвидким і дуже простим рецептом приготування небанального десерту:

Готуємо тарт із грушею

Три інгредієнти для тіста:

125 г вершкового масла

200 г борошна

1 яйце

Начинка:

4-5 груш залежно від розміру

50 г сиру дорблю

Покроковий рецепт тарта:

Для приготування тіста натираємо на тертці холодне масло, просто з морозилки, висипаємо борошно і перемішуємо в крихту.

Вбиваємо яйце і швидко скачуємо (до хвилини) тісто в кулю. Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник хвилин на 15-20.

У цей час спочатку розрізаємо груші на половинки (виймаємо насіння) і нарізаємо вздовж або впоперек (як завгодно) тоненькими скибочками.

Включаємо духовку на 200 °C.

Дістаємо тісто і викладаємо його тонким шаром у форму (я це роблю руками, навіть без качалки).

Викладаємо на тісто груші (як на фото) і кришимо зверху дорблю. За бажанням можете присипати улюбленими спеціями.

Ставимо тарт у духовку на 30 хвилин. Усе, найсмачніший десерт готовий!


Реклама

Популярні матеріали

Образ дня: Мадонна показує, як носити трендову шубу від...


Святковий wishlist популярних українських візажисток


Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Читайте також
Популярні матеріали