Якщо ви давно хотіли спробувати зробити домашнє морозиво, але не знали, з чого почати, — цей рецепт спеціально для вас. Вам знадобиться максимум 20 хвилин, п`ять інгредієнтів і бажання здивувати своїх близьких. У результаті ви отримаєте чудовий літній десерт із ніжною кремовою текстурою та ягідним смаком.
Крім того, ця низькокалорійна страва не зашкодить фігурі й чудово впишеться в будь-яку дієту. Просто ідеальний, корисний літній десерт!
Рецепт морозива
Інгредієнти для морозива:
200 г черешні
100 г червоної смородини
1 ст. л. цукру
400 г натурального грецького йогурту без добавок
1 лавровий лист
Спосіб приготування морозива:
- Влийте йогурт у пластикову форму і поставте в морозильну камеру.
- Черешню та червону смородину обсмажте з цукровим піском на сковороді протягом 5 хвилин. Додайте наприкінці лавровий лист. Остудіть усю цю масу.
- Викладіть поверх остиглої ягідної маси морозиво з йогурту й одразу подавайте.