Готуємо найсмачніший полуничний лимонад

Рецепт, який допоможе пережити спеку та покращити настрій

Відсвіжні та охолоджувальні лимонади — найкраще рішення для спекотного літа. Також це корисна заміна газованим напоям і смачна альтернатива простій воді. Варіанти на будь-який смак — лимон, полуниця, імбир, базилік і кавун.

Варто лише раз спробувати, і стає зрозуміло, що лимонад — це так само просто, як зробити бутерброд або посмажити яєчню. Лимонади можна зберігати в холодильнику кілька днів, а смаки варіювати за настроєм, додаючи то ароматну зелень (естрагон, чебрець, м`яту), то ягоди (малину, смородину, ожину). Головне — незмінна база: свіжовичавлений сік лимонів і цукровий сироп. Вибирайте великі, стиглі та соковиті лимони та стежте за якістю води — вона має бути м`якою на смак, без солей і мінералів.

Сьогодні ми приготуємо полуничний лимонад із доступних влітку продуктів.

Полуничний лимонад: простий рецепт

Інгредієнти для лимонаду:

500 г полуниці

2 лимони

2 л води

4 ст. л. цукру

1 пакетик ванільного цукру

Готуємо лимонад:

  1. Зробити сироп: у гарячій воді розвести звичайний і ванільний цукор, трохи покип`ятити, а потім остудити.
  2. Солодкість регулюйте до смаку, якщо потрібно, можна додати ще кілька ложок цукру.
  3. Видавити сік лимонів, змішати з остиглим сиропом.
  4. Полуницю помити, збити в блендері до стану пюре і протерти через сито.
  5. Отриману ароматну рідину додати в лимонад, добре перемішати та дати охолонути.

Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали