Готуємо корисну лазанью з кабачків

За рецептом української фудблогерки

«Я знаю, що у вас є кабачок у холодильнику, так, той самий самотній, що потім піде на смітник, так і не дочекавшись свого часу. Підбираючи і відпрацьовуючи в цьому році рецепти з кабачків, я хотіла звільнити вас від пательні та стояння над плитою.

Тому сьогодні ми будемо їх запікати. І першим рецептом буде а-ля лазанья. Без листів, без бешамелі. Дуже проста і зрозуміла кожному страва, а головне — корисна», — розповідає українська фудблогерка Яна Гордуновська.

Вам знадобиться:

• кабачок 

• фарш 

• цибуля

• часник 

• томатний соус 

• сир

• сіль/спеції 

Готуємо лазанью: 

Кабачок солимо і залишаємо для того, щоб він пустив сік, а потім промокаємо його.

Робимо все як на відео і запікаємо 40 хвилин за температури 200 градусів.

Зі спецій використовую: італійську суміш, коріандр. Форма на відео 25х20см.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали