«Я знаю, що у вас є кабачок у холодильнику, так, той самий самотній, що потім піде на смітник, так і не дочекавшись свого часу. Підбираючи і відпрацьовуючи в цьому році рецепти з кабачків, я хотіла звільнити вас від пательні та стояння над плитою.
Тому сьогодні ми будемо їх запікати. І першим рецептом буде а-ля лазанья. Без листів, без бешамелі. Дуже проста і зрозуміла кожному страва, а головне — корисна», — розповідає українська фудблогерка Яна Гордуновська.
Вам знадобиться:
• кабачок
• фарш
• цибуля
• часник
• томатний соус
• сир
• сіль/спеції
Готуємо лазанью:
Кабачок солимо і залишаємо для того, щоб він пустив сік, а потім промокаємо його.
Робимо все як на відео і запікаємо 40 хвилин за температури 200 градусів.
Зі спецій використовую: італійську суміш, коріандр. Форма на відео 25х20см.