Готуємо кіш з рікотою, горошком та беконом

Дивовижно смачна страва!

Сьогодні ми приготуємо смачну та дуже просту страву, з якою впорається навіть новачок на кухні — кіш з рікотою, горошком та беконом. Гарантуємо: від нього будуть у захваті й дорослі, і діти!

Інгредієнти:

250 г пшеничного борошна 

2 гілочки чебрецю

125 г солоного вершкового масла

3 склянки молока

125 г бекону

1 ч. л. олії

100 г вареного горошку

500 г сиру рікотта

3 яйця

1/2 пучка зеленої цибулі

Приготування:

Змішайте борошно і чебрець з нарізаним кубиками вершковим маслом кінчиками пальців, потім повільно додайте молоко до отримання однорідного тіста, не вимішуючи занадто сильно. Загорніть в харчову плівку і залиште в холодильнику принаймні на 1 годину.

Розігрійте духовку до 200 °C протягом 6-7 хвилин. Дістаньте тісто і дайте йому дійти до кімнатної температури. Покладіть аркуш паперу для випічки на деко, розкачайте тісто та вистеліть ним змащену маслом форму для випікання. Випікайте 15 хвилин.

Тим часом підрум`яньте бекон на олії. Змішайте його з горошком, рікотою, збитими яйцями, вимитою і нарізаною цибулею, 1 щіпкою солі та 1 щіпкою перцю. Вилийте суміш на попередньо випечену основу з тіста і випікайте 30 хвилин. Подавайте гарячим або теплим.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали