Гарні та смачні голубці із савойської капусти

Готуємо з food-блогеркою Яною Станішевською

Інгредієнти для голубців:

1 савойська капуста

500 г фаршу (я беру 50/50 свинина/яловичина)

1 цибулина

1 пакет рису (заздалегідь варю його до готовності 80%)

сіль, перець, будь-які улюблені спеції за смаком

50 г томатної пасти

2 ст. л. майонезу

дрібка цукру

Instagram: @stanishevska

Готуємо голубці

Розбираємо качан капусти, знімаємо 10–12 листів і по 5 штук варимо в окропі по 2 хвилини.

Листя стає м’якшим і еластичнішим, його буде легше крутити.

Для фаршу потрібні м’ясо та цибуля (я натираю на тертці), сіль, перець та приварений рис. Усе добре вимішуємо.

Потроху викладаємо на капустяний лист і згортаємо рулетиком. Вкладаємо у форму.

Я голубці запікала, і це виявилося дуже смачно. Робимо соус із томатної пасти, майонезу і дрібки цукру, додаємо 400 мл окропу і все перемішуємо.

Накриваємо фольгою і випікаємо рівно годину. Перші 40 хв за температури 190 °C, потім знімаємо фольгу і ще 20 хв за 160 °C допікаємо. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Образ дня: Мадонна показує, як носити трендову шубу від...


Святковий wishlist популярних українських візажисток


Empowering Year: Наталія Яроменко в ексклюзивному інтерв’ю для...


Читайте також
Популярні матеріали