Де замовити паску до Великодня: 10 закладів Києва, які допоможуть зібрати святковий кошик

Пропозиції від пекарень, кондитерських та ресторанів столиці

Обов’язковий атрибут святкового кошика на Великдень — паска. Її можна приготувати за рецептом або ж замовити в закладі. 

Покроковою інструкцією ми ділилися раніше в матеріалі, а зараз розповідаємо про 10 кондитерських, пекарень та ресторанів Києва, які пропонують гарно доповнити великодній стіл. 

Набір O.TAJE X Zavertailo

Великодній набір, створений в колаборації з пекарнею «Завертайло», складається з бавовняної серветки, прикрашеної традиційними орнаментами писанок, та паски з маковою начинкою в капсулах молочного шоколаду, а також з вишнею. 

Паски від Leilia Bakery

Пекарня приймає замовлення на класичні, малинові та шоколадні паски.

Також можна придбати благодійну паску — вона має пухке й ніжне тісто, а ще солодкі крильцята янгола на верхівці. Весь прибуток від продажу пекарня передасть в Gen.Ukrainian — громадську організацію, яка займається психологічною реабілітацією дітей, постраждалих внаслідок війни.

Великодній кошик у Milk Bar

Заклад пропонує різні види пасок. Один з них — «Три молока». Це хрустка  та ніжна всередині паска з вершковим кремом на основі згущеного молока, прикрашена глазур’ю та кроликом з карамельного шоколаду. Також у Milk Bar можна придбати великоднє печиво й тарт.

Веганські паски від Green Chef

У Green Chef є веганські паски з різними начинками: карамеллю та мигдалевими пластівцями,  чорницею та смородиною, шоколадом та горіхами. У них ще можна знайти великодні шоколадні яйця з обліпиховою начинкою.

Паски в Rose Family

До Великодня в закладах мережі пропонують солодкі паски зі швейцарською меренгою чи шоколадом. Також у них можна замовити дитячу паску з глазур’ю та крафтовим пряником. 

Святкова колекція в Bakehouse 

Пекарня презентує святкову колекцію пасок — можна обрати традиційну з ружами та косами, «Кловську» з родзинками та цукатами, сирну печену із домашнього сиру. Також у Bakehouse є «Паски добра» — частину з прибутку за них пекарня перерахує фонду «Таблеточки». 

Паска від «Італійської редакції»

Заклад пропонує класичну паску з мигдалевого борошна з домашніми цукатами, родзинками та шоколадними кульками. Також в «Італійській редакції» готують паску «Київ вечірній» з ліщиновим праліне, шоколадним кремом та золотими горішками.

Паска в «100 років тому вперед»

Заклад має сімейну традицію — пекти пухкі, жовткові паски теплого сонячного кольору із сушеними ягодами, вимоченими в бренді, з насінням кропу та білою глазур’ю.

Великодній кошик «Канапа»

Ресторан нової української кухні підготував великодній кошик. Він складається з крафтової паски із заварного крему, декорованої горіхами та сухофруктами, сирних коників із Закарпаття, буженини від шефа, паштету з печінки птиці та інших продуктів. 

Святкові набори в Músse

У кондитерській можна замовити класичні та шоколадні паски. Окрім традиційного символу Великодня, у закладі пропонують святковий набір макарон, мусові торти, набори еклерів та бісквітних батончиків.

Реклама

Популярні матеріали

Один крем для чутливої шкіри, який допомагає пережити холодний...


Взуття, що вважалося застарілим, знову повертається до трендів...


Трендовий манікюр Селени Гомес — ідеальний варіант на зиму...


Читайте також
Популярні матеріали