Чай із календулою: користь та смачний рецепт

Готуємо антиоксидантний напій

Чай із календулою — дуже корисний напій. Замініть ним звичний чорний чай або каву, і ви дуже швидко відчуєте приплив сил та бадьорості.

Справа в тім, що чай із календулою:

багатий на антиоксиданти: поліфеноли, каратиноїди та флавоноїди, які працюють як щит від вільних радикалів та зупиняють старіння клітин;

незамінний як ополіскувач для порожнини рота після кожного чищення зубів завдяки своїм антисептичним і загоювальним властивостям;

Instagram: @natasupernova

благодійно впливає на слизові оболонки шлунка і кишківника, захищаючи від дискомфорту та неприємних відчуттів у животі.

Щоб приготувати смачний чай із календулою, вам знадобляться:

квітки календули

одна паличка кориці

зелений чай без добавок

скибочка імбиру

вода

лимон

Готуємо чай із календулою

У заварник покладіть усі інгредієнти, залийте гарячою водою 90 °C і дайте настоятися 5–6 хвилин. Напій для омолодження та відмінного імунітету готовий!


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали