Баскський чизкейк від Ектора Хіменес-Браво: простий рецепт

Іменитий шеф-кухар поділився порадами щодо приготування ніжного десерту без печива

На півночі Іспанії є регіон, який багато хто знає як країну Басків. Мешканцям цієї місцевості належить рецепт дивовижного десерту, який вважається зіркою іспанської кухні — баскський чизкейк.

Я люблю цей десерт, тому що він випікається у духовці та не заправляється желатином. Саме тоді чізкейк може вважатися правильним. Тому я хочу поділитися з вами рецептом неймовірно ніжного та смачного іспанського чизкейка.

Він не класичний, тому що тут немає печива, але баскський чизкейк дуже легкий кремовий, ніжний і, до того ж готувати його простіше простого.

Інгредієнти для приготування чизкейку без печива:

Вершковий сир (Філадельфія) — 250 г

Борошно — 5 г

Яйце — 1 шт.

Жовток — 1 шт.

Вершки 30% — 150 г

Цукор — 60 г

Спосіб приготування чизкейку:

Змішуємо усі інгредієнти до однорідної маси.

Спочатку крем-сир додаємо цукор і вимішуємо, поки він повністю не розчиниться. Вливаємо жовток, ціле яйце та борошно, продовжуючи перемішувати. Наприкінці додаємо вершки і ретельно перемішуємо.

Акуратно викладаємо все у форму, застелену пергаментним папером.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 220°C протягом 30 хв. Даємо чизкейку охолонути та відпочити кілька годин.

Подаємо в охолодженому вигляді.

Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


Анджеліна Джолі вперше за три роки вийшла на червону доріжку в...


Читайте також
Популярні матеріали