3 причини завітати до фудхолу від WINETIME

Ресторанні страви з винятковим смаком

«Частувати рідних найкращим — частина української ідентичності. Це — у нашому ДНК», — кажуть у WINETIME.

Для гастро- і винного маркету його гості — ніби справжня сім’я. Тож заклад пропонує відвідувачам посмакувати стравами, створеними за найкращими традиціями різних кухонь світу. Зокрема, обрати свіжі морепродукти, а потім стежити за тим, як їх відразу готують.

Ресторанні страви у зручному форматі доступні у фудхолах маркету. Ми ділимося трьома причинами, чому ж їх варто спробувати.

Продукти за формулою «з ферми — одразу на полиці».

Кожен продукт та страва закладу мають свою історію, автора та не один місяць пошуків.

Серед постачальників маркету — власні місця виробництва. Зокрема, пекарня «ЖОРНОВА» з крафтовим хлібом та ферма TROSTYNKA з герефордськими та абердино-ангуськими породами бичків, які вважаються найкращими для отримання високоякісного мʼяса.

Рибу і морепродукти постачають до закладу відразу після вилову. Тож продукти з вітрин гості можуть завжди спробувати, попросити почистити, нарізати чи навіть одразу приготувати. Це популярна практика рибних базарів в європейських країнах, яка тепер культивується і в Україні.  

Високі стандарти кухні та увага до кожної деталі

«Їжа — це завжди більше, ніж просто їжа», — переконані в закладі.

Для закладу це також чуттєвий досвід, задоволення, спілкування та емоції.

На кухні шефи мають демократію у всьому — з творчою свободою вони створюють виняткові страви без жодних обмежень та банальностей. Завдяки своїй майстерності кулінари вдало збирають та поєднують всі інгредієнти, додають правильний соус та не забувають про баланс текстур.

Проте водночас вони дотримуються правила — результат роботи повинен бути якісним.

«На кожному етапі ми вкладаємо сенс в те, що робимо, — тому і виходить смачно», — запевняє заклад.

Зручний фудхол для гостей

Завдяки майстерності кулінарів та комфортному формату закладу відвідувачі не повинні витрачати час на приготування їжі.

У фудхолах вони також отримують поради від сомельє про те, який краще підібрати алкоголь до страв. Завдяки правильному поєднанню вина та їжі і справді створюється синергія смаку.

Реклама

Популярні матеріали

Більше пристрасті: 8 видів сексу, які обов’язково варто...


Misha Skova: striking a pose and closing deals — the dual success of a...


Місячний календар стрижок на вересень 2024 року


Читайте також
Популярні матеріали