Фігура 53-річної Дженніфер Лопес з кожним роком збирає все більше захоплених поглядів і компліментів. Нещодавно ми розповідали про тренування зірки, а також про її улюблену вправу, яка допомагає спалити калорії та збільшити витривалість. Не менший інтерес у всіх, хто бажає досягти фігури мрії, викликає і харчування зірки.
Декількома секретами того, як харчується Джей Ло, ділиться її шеф-кухар Келвін Фернандес. Так, в інтерв`ю Us Weekly він розповів про дуже неочікуване обмеження в раціоні співачки — красуня не їсть лосось, оскільки не любить його текстуру.
«Дженніфер не любить лосось. Тому якщо я подаю його на стіл для всіх, окремо для неї готую морського окуня, палтуса або тріску», — поділився з виданням Фернандес.
Також зірка не вживає цукор і газовані напої — вона обирає просту воду та зелені соки зі шпинату, огірків та селери. Коли хочеться перекусити, співачка надає перевагу овочам та фруктам, уникаючи снеків, таких як, наприклад, чипси й сухарики, шоколадних батончиків тощо. Серед категоричних «ні» Лопес: алкоголь, цигарки та кава, які впливають не лише на фігуру, а й на стан шкіри та здоров`я загалом.
Попри те що співачка намагається не відступати від своїх харчових звичок, надаючи перевагу в щоденному раціоні рибі та овочам, все ж час від часу вона дозволяє собі деякі guilty pleasures — зокрема, морозиво та печиво з шоколадною крихтою та невеличкий шматочок торта на честь свята.