Пісна паста з грибами в зеленому соусі

Готуємо веганське блюдо з українською food-блогеркою

Що їсти на сніданок, обід і вечерю в піст? Для всіх, хто його дотримується, смачні та ситні рецепти без олії, молока та яєць буквально на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо смачну пісну вечерю з доступних продуктів.

«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви самі вирішуєте. У дужках () — те, що використовувала я», — розповідає українська food-блогерка Hanna Veganna.

пісні страви

Готуємо пасту:

Інгредієнти:

200 г пасти (фарфалле)

150 г грибів (боровики)

2 ст. л. соєвого соусу

олія для смаження

Соус:

50 г зелені (петрушка)

50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)

2 зубчики часнику

2 ст. л. лимонного соку

3 ст. л. олії (оливкової)

50-80 мл води

сіль та свіжозмелений перець

Готуємо пісну пасту:

Пасту відварити згідно з інструкцією на упакованні, в добре підсоленій воді.

Горіхи та насіння трохи підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.

На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.

Додати приготовлені макарони та соус, все перемішати й потримати на вогні ще 1-2 хв. Пісна страва готова!


Реклама

Популярні матеріали

Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Сміливість та романтичні почуття в новій колекції IVA NEROLLI...


Читайте також
Популярні матеріали