Дуже смачна пісна паста з авокадо, базиліком і волоськими горіхами

Простий рецепт вечері без м`яса та сиру за 20 хвилин

Приготувати пісну вечерю, яка порадувала б смаком навіть найвибагливіших гурманів, — завдання із зірочкою. Сьогодні ми приготуємо пісну пасту з авокадо, базиліком і волоськими горіхами.

«Паста — італійська класика, авокадо — практично світова. Авокадо в моді, і я розумію чому. Це ідеальний продукт до смаку і за поживними властивостями. Трохи спецій і лимонного соку — і авокадо набуде абсолютно нових смакових якостей. Сьогодні пропоную поєднати ці два популярні продукти в одній страві. Упевнений, вам сподобається!» — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати пісну пасту з авокадо

Інгредієнти:

250 г спагеті

1 авокадо

30 г волоських горіхів (ядра)

3 гілочки базиліку

1 ч. л. лимонного соку

1 зубчик часнику

2 ст. л. оливкової олії

сіль і перець до смаку

Паста з авокадо: покроковий рецепт

У підсолену киплячу воду обережно покладіть спагеті, потроху опускаючи в каструлю, щоб не поламати. Проваріть хвилин 5-7, щоб паста була альденте (не переварилася і була злегка твердувата).

Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, очистьте від шкірки та наріжте на шматочки. Волоські горіхи очистьте від плівок. Базилік промийте і відокремте листочки від стебел (стебла можуть надати страві зайвої гіркоти). Часник очистьте, з лимона видавіть сік.

Усі інгредієнти заправки помістіть у блендер і перебийте в однорідну масу. Додайте оливкову олію — вона зробить текстуру соусу ще ніжнішою. Перекладіть готові спагеті в миску, полийте соусом і перемішайте. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Сміливість та романтичні почуття в новій колекції IVA NEROLLI...


Читайте також
Популярні матеріали