4 найкращі десерти для поєднання з вином

Для гарного весняного настрою

Це так цінно — тішити себе маленькими приємностями. Як влаштувати ідеальний день? Можна відвідати СПА, піти на масаж. одягти красиву сукню... Або ж насолоджуватися смаком улюбленого десерту за келихом вина. У матеріалі ми розповідаємо про чотири найкращі поєднання вина з десертами для гарного весняного настрою. 

До солодощів найкраще пасуть солодкі вина — вони більше підкреслюють смак десерту та підсилюють враження. Сухі вина рідше поєднують з солодощами, адже вони, навпаки, змінюють враження щодо десерту: він здається менш смачним, а вино — більш кислим. 

Бренд AZNAURI презентував новинку — серію вин Fruit Collection, яку ідеально поєднувати з солодкими десертами. Вишукана колекція створена шляхом поєднання натурального виноградного вина та соковитих фруктів. До неї увійшли найкращі смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.  

Яблучний штрудель та біле вино AZNAURI Peach зі смаком персика

Подейкують, що колись наречених у Відні вибирали за вмінням готувати штрудель — поєднувати крихке золотисто-коричневе тісто з кислими яблуками, ромовими родзинками, корицею та хрусткими, просоченими вершковим маслом хлібними крихтами. Приготування десерту не є складним — воно триває приблизно годину. До нього ідеально підійде біле вино AZNAURI Peach, створене з натурального виноградного вина та стиглого персика. Його світло-золотистий колір та ніжний аромат сповнять вас яскравими та солодкими нотками.

Крем-брюле та рожеве вино AZNAURI Strawberry зі смаком полуниці

Десерт крем-брюле вважається одним з найдієтичніших та містить велику кількість білка. Він сподобався європейцям ще в XVII столітті — Франція, Велика Британія і Каталонія досі сперечаються за право вважатися його Батьківщиною. Легкий та ніжний десерт стане справжньою родзинкою свята, особливо якщо прикрасити його ароматною полуницею. До такого вишуканої та смачної страви ми радимо обрати вино AZNAURI Strawberry, яке ідеально поєднується з крем-брюле та підкреслює його смак. Ніжний рожевий колір вина і тонкий аромат свіжої полуниці зроблять настрій чарівнішим.

Ягідний чизкейк з червоним вином AZNAURI Black Currant  зі смаком чорної смородини

Чизкейк — один з найпопулярніших десертів у світі. Він майже повністю складається з сиру і має вершковий смак з приємною кислинкою. Червоне вино AZNAURI Black Currant буде прекрасно виділяти чизкейк. Глибокий темно-червоний колір вина й елегантний аромат чорної смородини з легкою терпкістю ідеально доповнять смак чизкейка та подарують ягідну насолоду.

Тирамісу з червоним вином AZNAURI Cherry зі смаком вишні

Тирамісу — це справжня магія, що поєднує в собі ноти кави, какао та коньяку. Десерт дуже приємний та легкий завдяки ніжному крему на основі сиру маскарпоне. Ідеальним доповненням до цієї солодкої страви стане вино AZNAURI Cherry зі смаком вишні. Оксамитовий рубіновий колір і легкий аромат стиглої вишні у вині ідеально доповнять ніжний кавовий десерт та подарують відчуття вишуканості та розкоші.

Чотири весняні десерти з вином AZNAURI підходять для різного настрою. Таке поєднання подарує справжнє весняне задоволення та створить атмосферу свята. Це не лише смакові відкриття, а й спосіб насолодитися кожним моментом, відчути себе особливою та подарувати трохи розкоші в буденність.

Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Читайте також
Популярні матеріали