Що може бути краще, ніж провести ранок вихідного дня разом із родиною. Таку можливість надає столичний готель Hilton. Саме тут у неділю, 8 грудня, з 12:30 до 16:30 можна провести час із родиною, розпочавши святкування різдвяних свят.
Шота Годердзишвілі, шеф-кухар ресторану Park Kitchen, пропонує не відмовлятися під час недільного застілля від традиційної для бранчів у Hilton колекції морепродуктів.
Гостям, як і завжди, пропонують насолодитися устричним та суші-барами, свіжою рибою й тартарами на вибір, різноманітною ікрою, крабами та рибою, приготованою при гостях на грилі. Такі страви будуть до вподоби усім фуд-гурманам.
Серед особливих м’ясних страв під час бранчу будуть запропоновані тушкована качка та смажена соковита індичка.
У десертному меню — вершковий гарбузовий чизкейк і ніжний ірисовий пудинг, які смакуватимуть із духмяним глінтвейном, різдвяним імбирним лате й традиційним просеко та вином. Дітям запропонують спеціальне меню. Тож час одягати різдвяні светри та бронювати завчасно столика!