АННА РИЗАТДИНОВА: "ОБЩЕНИЕ С СЫНОМ, ЛЮБИМЫЕ...

ЦЕЛЛЮЛИТ И МУЧНОЕ: ЕСТЬ ЛИ СВЯЗЬ?

5 ФИЛЬМОВ ОСНОВАННЫХ НА РЕАЛЬНЫХ СОБЫТИЯХ 

12 ФИЛЬМОВ, СНЯТЫХ В ВЕНЕЦИИ

ЕЛИЗАВЕТА II ОТРЕЧЕТСЯ ОТ ПРЕСТОЛА В 95 ЛЕТ?...

У Києві починається сезон різдвяних недільних бранчів 

Одним із перших проведення різдвяного недільного бранчу анонсував столичний готель Hilton Kyiv 

Що може бути краще, ніж провести ранок вихідного дня разом із родиною. Таку можливість надає столичний готель Hilton. Саме тут у неділю, 8 грудня,  з 12:30  до 16:30 можна провести час із родиною, розпочавши святкування  різдвяних свят.

Шота Годердзишвілі, шеф-кухар ресторану Park Kitchen, пропонує не відмовлятися під час недільного застілля від традиційної для бранчів у Hilton колекції морепродуктів. 


Гостям, як і завжди, пропонують насолодитися устричним та суші-барами, свіжою рибою й тартарами на вибір, різноманітною ікрою, крабами та рибою, приготованою при гостях на грилі. Такі страви будуть до вподоби усім фуд-гурманам. 

Серед особливих м’ясних страв під час бранчу будуть запропоновані тушкована качка та смажена соковита індичка. 

У десертному меню — вершковий гарбузовий чизкейк і ніжний ірисовий пудинг, які смакуватимуть із духмяним глінтвейном, різдвяним імбирним лате й традиційним просеко та вином. Дітям запропонують спеціальне меню. Тож час одягати різдвяні светри та бронювати завчасно столика! 

 

Анна Ризатдинова: "Общение с сыном, любимые люди рядом — это то, что делает меня полной сил"

В Киеве открылся ресторан современной европейской кухни Havana

Киевский ресторан получил серебряную «Пальмовую ветвь» за лучшую концепцию