САМЫЙ УМНЫЙ: В КИЕВЕ ПРЕДСТАВИЛИ НОВЫЙ...

ФОТО ДНЯ: БРЭДЛИ КУПЕР НЕОЖИДАННО ДЛЯ ВСЕХ СТАЛ...

ПОРОШЕНКО ДІЗНАВСЯ В МАКРОНА, ЧИЯ Ж ТАКИ АННА...

«СИЛЬНЕЕ»: ДЖЕЙК ДЖИЛЛЕНХОЛ В ФИЛЬМЕ О ТРАГЕДИИ...

ФАНАМ ГАРРИ ПОТТЕРА ПОСВЯЩАЕТСЯ: НАЙДИТЕ...

Як в Італії: рецепт пасти Пассателлі з креветками, спаржею і томатами

Ольга Дячук побувала на кулінарному майстер-класі шеф-повара Grand Admiral Resort & SPA Максима Любича і тепер вміє готувати справжню Пассателлі за рецептом регіону Емілія-Романья

Шеф-повар заміського комплексу Grand Admiral Resort & SPA Максим Любич в листопаді відвідав Італію, де успішно пройшов навчання в Школі піци і кулінарної майстерності європейського значення - NIP (Nazionale Italiana Pizzaioli). Тепер шеф-повар не просто має звання NIP Master Chef, але і готовий вже в новому 2017 році приємно дивувати всіх любителів італійської кухні новинками піци, домашньої пасти і не тільки.

Але для початку він здивував журналістів та редакторів на спеціальному майстер-класі, в рамках котрого кожен міг навчитись готувати 5 видів пасти та 4 види равіолі. Наш шеф-редактор Ольга Дячук відвідала майстер-клас і тепер готова поділитись з читачами elle.ua рецептом Пассателлі з креветками, спаржею і томатами.

Отже, інгредієнти:

Тісто:

  • борошно – 30 г
  • сухарі панірувальні – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • потертий пармезан – 50 г
  • вода – 100 г
  • цедра лимону, мускатний горіх – за смаком

Соус:

  • креветки – 3 шт.
  • спаржева квасоля – 50 г
  • томати пілаті (томати без шкірки у власному соку) – 150 г
  • оливкова олія
  • часник – 1 зубчик
  • чебрець свіжий, сіль, перець, цукор – за смаком

Спосіб приготування:

Цедру лимону та мускатний горіх натираємо на терці. Всі інгредієнти змішуємо і додаємо воду маленькими порціями, щоб при замішуванні тіста воно залишалось достатньо твердим (не м’яким!). Тісто пропускаємо через прес або м’ясорубку. Варимо в злегка підсоленій воді 1,5 хв.

Поки паста вариться, на сковорідці обсмажуємо на оливковій олії креветки з чебрецем та часником. Додаємо спаржеву квасолю і томати пілаті у власному соку. Коли соус буде готовим, висипаємо в сковорідку пасту і перемішуємо. Під час подачі можна додатково посипати тертим пармезаном. Смачного!

В Киеве прошел четвертый кулинарный мастер-класс 

Ролан Дюран, один из лучших шеф-поваров Франции в Киеве

В Киеве пройдет мастер-класс личного шеф-повара Мадонны

Загрузка...