10 ПРАВИЛ СЕКСА ОТ САМАНТЫ ДЖОНС

НОВОСТЬ ДНЯ: ДЖАСТИН ТЕРУ МОГ СНИМАТЬСЯ В...

РОМАН «ЩЕГОЛ» ДОННЫ ТАРТ БУДЕТ ЭКРАНИЗИРОВАН...

ЗАПЛАКАННАЯ ВИКТОРИЯ БЕКХЭМ ПОЗДРАВИЛА СЫНА С...

10 САМЫХ ДОРОГИХ ПЛАТЬЕВ ЗНАМЕНИТОСТЕЙ ВСЕХ...

Чізкейк New York: детальний рецепт десерту, котрий люблять усі

Фудблогер Настя Ганджа ділиться рецептом, про який її найчастіше розпитують фоловери – чізкейк з книги Pierre Herme "Pastries"

Фото: Настя Ганджа

Велика кількість моїх підписників в інстаграмі на питання "Який рецепт ви б хотіли побачити в найближчому майбутньому?" відповіли, що їх цікавить рецепт чізкейка. Чудовий вибір, хочу сказати. В міру солодкий, ніжний як хмаринка, на смачній хрусткій основі – один з моїх улюблених десертів. Ви просили – я розповідаю.

Інгредієнти:

На чізкейк вагою 1 кг та 18см в діаметрі вам знадобиться:

150г пісочного печива (домашнього виробництва або з магазину);

75г розтопленого вершкового масла;

 

Сирна маса (всі інгредієнти мають бути кімнатної температури!):

500г сиру "Філадельфія" (або іншого крем-сиру);

150г цукру;

25г борошна;

125г яєць;

20г жовтків;

35г жирних вершків (мінімум 30% жирності);

 

Спосіб приготування:

1. Печиво перемолоти на крихту. Масло розтопити на повільному вогні та влити до крихти. Перемішати до повного з'єднання.

2. Духовку розігріти до 160*С. Дно форми 18см застелити пергаментом. Втрамбувати печиво на дно, утворюючи основу для майбутнього чізкейку. Пекти основу протягом 15-20хв до рум'яності. Дати повністю охолонути.

3. Крем-сир збивати з цукром та борошном протягом 2-3хв. В окремій посудині яйця змішати з вершками. Влити до крем-сиру та збити до об'єднання. *Довго збивати не можна, а ще краще просто легенько перемішати вінчиком, щоб об'єднати всі інгредієнти між собою. Якщо у вас є стаціонарний міксер, то найкращий варіант – замішувати сирну масу насадкою "весло".

4. Духовку розігріти до 90*С та зробити водяну баню (я ставлю решітку, під низ посудину з 1 л води). Вилити сирну масу на основу для чізкейка. Стукнути кілька разів об тверду поверхню, щоб вийшли бульбашки. Форму можна завернути попередньо у фольгу, але я печу зазвичай без неї, так як температура випічки і так низька.

5. Пекти протягом 3 годин. В готового чізкейка краї добре схопилися, але серединка має легенько трястися, немов желе, якщо його порухати. Залишити чізкейк в духовці, поки повністю не охолоне, потім поставити в холодильник мінімум на 3-4 години.

6. Добре пропечений чізкейк має сам відстати від форми, як на фото.  Відкрити форму та обережно перенести десерт на тарілку для подачі.

Порада: якщо чізкейк погано відходить від форми, нагрійте стінки форми за допомогою газової горілки. Тоді він легко вийметься, а краї залишаться рівними.

7. Прикрасити за бажанням. Щоб акуратно нарізати чізкейк, рекомендую використовувати гарячий ніж (нагріти за допомогою комфорки).

Смачного!

Почему весь интернет без ума от радужных бутербродов

25 лучших кондитерских мира

Деревенский грушевый пирог

Загрузка...