«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Дмитро Горовенко ділиться фірмовим рецептом качиного філе з малиновим соусом

Відеорецепт від ресторатора з 20-річним досвідом

Проєкт гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні технічного партнера, GAGGENAU, пропонує приготувати качине філе з малиновим соусом за рецептом Дмитра Горовенка — ресторатора з 20-річним досвідом, екссудді «МастерШеф» та розробника відомих проєктів: Sanahunt Lounge у Києві, «Грань» у Буковелі та «Красна садиба» в Яремче.

Інгредієнти для приготування:

Качине філе — 1 шт.  

Кленовий сироп — 100 г 

Малина — 300 г

Буряк молодий — 3 шт. 

Морква з бадиллям — 3 шт. 

Груша тверда — 1 шт. 

Насіння соняшника, гарбуза та кунжут  — 1 упак. 

Квіти на декор 

Мікс мікрогріну — 1 упак.  

Масло вершкове — 200 г

Вино червоне сухе — 300 г

Бад’ян — 3 зірочки 

Цукор тростинний — 200 г

Традиційно повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — у маркетах WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Знайомтеся, Олександр «Терен» — український ветеран та новий...


«Я часто питала, за що мені ця втрата. А потім зрозуміла: війна не...


Український суперфуд: 5 корисних страв з буряка


Читайте також
Стиль життя / Блог стиль життя

Бердвотчинг: що це таке і де його шукати

Популярні матеріали