Мандрівка до Марселя: колекція Chanel Cruise 2024/25

Показ у серці Середземномор’я

На середземноморському узбережжі Франції, в історичному місті Марселі, де перетинаються стародавня й модерна культури, бренд Chanel представив нову колекцію Cruise 2024/25. Шоу відбулося на даху будівлі Cité Radieuse, яку в 1952 році побудував архітектор Ле Корбюзьє. З неї для гостей показу відкрився панорамний краєвид на все курортне містечко. 

Перш ніж перейти до колекції, варто відзначити й короткометражний фільм режисера Леджа Лі, який бренд представив напередодні виходу лінійки. У ньому Chanel намагався відобразити всю красу стародавнього міста — від вуличок та узбережжя до історичних пам’яток. Участь у ролику взяла команда танцюристів Національного балету Марселя. 

«Сонце, архітектура, музика і танці: Марсель має дуже сильне відчуття свободи. Мене надихнули коди цього стилю життя, повсякдення та всього того, що спонукає до руху», — поділилася Віржині Віар. 

Також до презентування колекції бренд запросив фотографа Джеймі Хоксворта. Він створив серію спонтанних світлин з моделлю Лолі-Баїа на фоні архітектури міста. 

На самому показі Chanel було презентовано 76 образів. Відкрив шоу яскравий твідовий костюм зеленого відтінку, який бренд розбавив сірим худі. Кофтини з капюшонами далі з’явилися в чималій кількості образів колекції, немовби доповнюючи й полегшуючи класичні силуети Chanel. 

Окрім цього, до лінійки увійшли в’язані комплекти з кардиганів і мініспідниць, подовжені твідові жакети з коротким рукавом у поєднанні з шортами, суцільні купальники, силуетні сукні різних довжин, а також джинсові костюми. Завершували показ 12 білих образів — як повсякденних, так і більш урочистих для особливих приводів. Колірна палітра коливалася від контрастних відтінків до більш приглушених і базових. Також були представлені й принти — здебільшого картаті, смугасті або геометричні. 

Звернути увагу необхідно й на незначні деталі, зокрема прикраси. Тут бренд зосередився на намистах у кілька рядів, доповнених великими перлинами та елементами логотипа, об’ємних срібних сережках і накладних нігтях, які вдягалися, наче каблучки. 


Реклама

Популярні матеріали

Знайомтеся, Олександр «Терен» — український ветеран та новий...


«Я часто питала, за що мені ця втрата. А потім зрозуміла: війна не...


Найстильніші сумки для літньої пори в новій колекції HARVEST...


Читайте також
Стиль життя / Блог стиль життя

Бердвотчинг: що це таке і де його шукати

Популярні матеріали